Hvordan kan man være kunde hos Travellink Corporate?

Man kan være kunde hos Travellink Corporate på 3 forskellig måder, afhængig af hvilken service og funktionalitet man har behov for:

1. Søg og Book direkte
Denne funktion er for dig, der som lejlighedsvis forretningsrejsende vil booke dine rejser uden registrering. Det er nemt, og du kan begynde med det samme! Priserne vises altid som totalpriser, og betaling skal foretages med kredit- eller dankort.

Hvordan går det til?
Klik på fly logoet øverst på siden og udfyld derefter dine rejseønsker i søgemotoren.

2. Opret en firmaprofil
Denne gratis funktion er for virksomheder, som ønsker at benytte Travellink Corporate som fast online bookingværktøj. Du får adgang til brugerprofiler, rejsebestiller funktion, rejsepolitik, booking for flere rejsende ad gangen og meget meget mere.

Hvordan går det til?
Klik på "Bliv kunde" øverst på siden.

3.Få et skræddersyet tilbud og bliv en kendt kunde hos Travellink Corporate!
Travellink Corporate håndterer rejsebudgetter fra 60.000 til 10.000.000 DKK om året. Til de virksomheder, der har brug for en komplet rejseservice, tilbyder vi et skræddersyet tilbud med tilpasset salgstillæg, rejsestatistikker samt adgang til vores 24-timers support & booking service på telefonen. Altsammen til Travellink Corporates kendte lave priser. Din virksomhed skal blot skrive under på vores samarbejdsaftale.

Hvordan går det til?
Klik på "Bliv kunde" øverst på siden.