Produkter og services - som letter hverdagen!

Ved at bruge en af vores ekstra tjenester, du kan spare penge og tid på at håndtere dig forretningsrejser. Disse produkter er tilgængelige for faste Corporate kunder. For kontaktinformation - se nederst på siden.

Gennemsnitlige billetpris

Har du bestilt den rigtige pris? Travellink Corporate er ved at indføre en unik service som hjælper kunden til at reducere den gennemsnitlige billetpris for den valgte by. Ved konstant at vælge "gode billetpriser" vil rejseomkostningerne for firma fortsætte med at falde - spare penge hver dag!

Med brugervenlige grafik, hvor alle billetpriser er markeret med grøn / gul / rødt lyssignal, afhængigt af hvordan billetprisen passer til jeres valgte gennemsnitlige billetpris for den specifikke by.Denne indikation gør det lettere for de rejsende at vælge de rigtige priser.

Automatisk e-billet refusion

Historiske bookinger

Travel account/Rejsekonto

Alle rejserelaterede køb i én faktura - sparer administration for virksomheden.

Hvem-er-hvor

Online tjeneste som giver øjeblikkeligt overblik af jeres medarbejdere med en billet booket hos Travellink Corporate. De bookede en tur til Paris, er de på flyvning xx? Hvem er i Spanien "denne" dato?

Travel Management

Travellink Corporate tilbyder fuld Travel Management, herunder analyse af jeres rejser og andre relaterede tjenester.

Travel godkendelse

Bekymret bookinger de rejsende de dyre billetter? Ingen grund til. Lad hver reservation kopieres til nærmeste leder. Nemt og effektivt.

Miljø rapporter

Hvor grøn er din virksomhed når det kommer til forretningsrejser? Travellink Corporate tilbyder fuld co2 rapportering og kan hjælpe med kompensation programmer.

SMS med forsinkelse

NEW!Bekræftelse af din rejse bliver sendt til din kalender

Du kan få alle booking detaljer, der sendes som en mødeindkaldelse ind i din Outlook Kalender / Gmail e-mail klient (eller enhver kalender understøtter vCal filer). Virker både fremtidige og eksisterende bookinger. Nemt og effektivt!

Visa tjeneste

Lad os tage os af dit Visa behov. Nem og komfortabel.

---
Er du interesseret i vores andre services?

Du er velkommen til at kontakte Travellink Corporate salgsafdeling
og vi vil fortælle dig mere omkring vores tilbud.


Insend a Interesseformular
Telefon: + 45 20 80 02 23 / + 45 41 65 88 66
E-mail: sales@fctg.dk