Om airberlinairberlin flyver til 150 destinationer i 40 lande og er dermed et af Europas førende flyselskaber. Selskabet har en prisbelønnet service, og er det første valg for mere end 33 millioner passagerer.


Med 33 millioner passagerer er airberlin det næststørste flyselskab i Tyskland. Beregnet på antallet af passagerer ligger airberlin group på syvendepladsen blandt europæiske selskaber. airberlin er dermed et af de førende flyselskaber i Europa. Selskabet har etableret sin position på markedet ved konstant at forøge sine flyrejsetilbud gennem tekniske innovationer og nye produkter.

Air Berlin PLC er det juridiske moderselskab for airberlin group og blev etableret i England og Wales som et offentligt aktieselskab i 2005. Direktionen er baseret i den tyske hovedstad Berlin.


airberlins langdistance-service - ultimativ komfort

airberlin stræber konstant efter at gøre flyrejsen til en endnu mere behagelig oplevelse for dig. Derfor har vi udstyret Economy Class i vores langdistancefly med de mest avancerede sæder.

· Ergonomisk designede sæder med ekstra polstring i det nederste rygområde og puder, der forebygger blodpropper

· Generøs sædehældning og ryglæn, der kan lænes 15 cm tilbage

· Justerbare nakkestøtter, knager og lommer til blade og bøger

· Et varmt måltid samt enten en kold anretning eller en snack serveres ombord

· Gratis drikkevarer inkluderer et bredt udvalg af alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer

· 8,9-tommers led-skærm med høj opløsning og touch screen er indbygget i hvert sæde

· "On demand" audio/video-system for individuel underholdning: nye biograffilm, tv-serier, spil, musik, lydbøger og meget mere

· Egen USB-port ved hvert sæde

· Prisbelønnet Amenity Kit rejsesæt på natfly
Den nye Business Class

Med full flat-funktionen i de nye sæder kan du ved at trykke på en knap vippe sædet i en komfortabel soveposition

· Hvert sæde har direkte adgang til midtergangen og har indbygget massagefunktion

· Hvert sæde er udstyret med et moderne Underholdningssystem med 15-tommers led-skærm, fjernbetjening og hovedtelefoner af høj kvalitet

· Valg af mere end 200 timer med multimedia underholdning, der består af de sidste nye biograffilm, tv-serier, musik og spil

· Stikkontakt og USB-port i hvert sæde

· Valg af menuer med flere retter og passende vine fra den berømte Sansibar restaurant, der har base på den tyske ø Sylt

· Vores indenbords bar tilbyder et udvalg af sodavand og alkoholiske drikkevarer samt kaffespecialiteter fra Nespresso

· Vores Amenity Kit indeholder kvalitetsplejeprodukter fra for eksempel Rituals og L'Occitane

· Luksuriøs og gratis chaufførservice på flyrejser til, fra eller via Abu Dhabi**


airberlin og oneworld

Højere serviceniveau og endnu mere komfort for vores kunder

airberlins medlemskab af den førende alliance af flyselskaber oneworld® gør det endnu lettere for dig at rejse verden rundt: Med 800 destinationer i 150 lande verden over tilbyder oneworld passagererne et bredt udvalg af muligheder, fremragende service og eksklusive fordele for frequent flyers.

Mange af de førende internationale flyselskaber har slået sig sammen i alliancen oneworld; bl.a. British Airways, American Airways og Cathay Pacific.


Etihad Airways

Etihad Airways er de Forenede Arabiske Emiraters nationale flyselskab, og blev grundlagt i 2003. Flyselskabets hjemmebase og knudepunkt er i Abu Dhabi.

Flyselskabet varetager mere end 1.000 flyrejser om ugen til destinationer verden over. Etihad Airways har etableret sig som et førende globalt flyselskab og er nu tre år i træk blevet tildelt titlen "Verdens førende flyselskab*". De luksuriøse faciliteter på flyet, de afvekslende underholdningsprogrammer og den enestående standard af catering ombord opfylder de højeste kvalitetskrav og giver passagererne en uforglemmelig oplevelse.

Etihad Airways har været airberlins strategiske partner siden slutningen af 2011. Etihad Airways og airberlins kombinerede rutenetværk dækker 239 destinationer i 77 lande. Den nye forbindelse til Abu Dhabi viser sig at være en stor fordel. Der findes i alt 42 forbindelser hver uge, der tilbydes som direkte daglige ruter fra Frankfurt, Berlin, München og Düsseldorf. For airberlins kunder åbner det nye knudepunkt i Abu Dhabi en meget efterspurgt rute til de arabiske lande, Asien og Australien, og for Etihad Airways kunder betyder det en fordelagtig rute til Amerika.


Forretningsrejser

Erhvervskunder har brug for optimale flyforbindelser, fleksibilitet og alsidig service til fordelagtige priser. airberlin har taget højde for disse krav. Også frequent flyer kunder hos airberlin bør nyde godt af disse fordele. airberlin hjælper virksomheder med at reducere deres rejseudgifter med specielt tilpassede fællesaftaler.

Virksomheder, hvis medarbejdere jævnligt rejser på ruter, der varetages af airberlin group, kan drage fordel af individuelle priser baseret på en fælles aftale. De fuldstændig fleksible selskabspriser betyder store besparelser og kan gratis ombookes og annulleres. Det er en stor fordel for virksomheder med et højt mobilitetsniveau. Billetterne kan let og hurtigt bestilles i et forretningsrejsebureau. Priserne er baseret på den samlede mængde, som beskrevet i fællesaftalen, og aftales individuelt med hver virksomhed.

Hvis du er interesseret i en airberlin fællesaftale og ønsker en stærk partner for dine forretningsrejser, bedes du kontakte lina.nordlander@airberlin.com.